Când am auzit de doTerra – am stat mult la cumpănă. Toată viața am fost adepta naturopatiei, uleiurile le studiam de aproximativ 2 ani ininte de aflu de doTerra, dar nu făcusem clicul cu doTerra. Nu mi-am răspuns la DE CE doTERRA? Nu înțelegeam cu ce sunt Uleiurile Esențiale (UE) doTerra mai speciale? Studiam piața uleiurilor și am simtit diferenta de la ceaiuri si naturiste cand am introdus uleiurile. Am probat multe uleiuri de pe piața Romanească și am dat cu capul in multe porcării chimice. Ce am găsit a fi cat de cat OK (adica mai bune decat restul pe piață) nu aveau uleiurile cautate de mine dar si mai grav nu puteam ști de unde sunt recoltate/aduse/impachetate (etc) Știm ca o rosie, una e sa fie crescuta in mediul ei fara chimicale, si alta e sa creasca pe un sol supra saturat de pesticide/ierbicide și stropit cu de toate si dupa aia procesata in nu-stiu-ce-conditii…. Sa spui ca un ketchup din comert e tot aia ca o rosie crescuta untr-un mediu virgin/salbatic, este cel putin absurd. Sper sa intelegeti ce vreau sa zic. La doTerra  Source to you și doTerra science gasiti mai multe detalii tehnice pe acest subiect cum se recoltează și cât de mult contează clima, umeditatea, ziua, ora, timpul recoltării și MULTE altele în procesul de distilare.

O prietena știind că tot caut înțelepciuea uleiurilor, pe care o credeam pierdută, m-a adaugat în grupul Sănătate Esențială și o vreme am urmărit ce se întâmplă acolo… Am fost impresionată în primul rând de oameni… că, în fond și de principiu, nu îmi pasă cât de bun ești, daca nu esti OM. Spiritul si valorile pe care le-am vazut în grup nu doar că m-au facut să îl îndrăgesc, ci să imi doresc să fac parte din el. Am înțeles că sus de tot există niște oameni care nu doar că au valori bune ci au reușit să le și transpună în așa fel încât și restul să le îmbrățișeze transmițându-le mai departe. Am apreciat transparența de care a dat dovadă Carmen Busch când am zis că vreau uleiuri, dar mi se par scumpe. Mi-a arătat cum pot ajunge să le câștig implicându-mă în partea doTerra busines, adică să spun și altora (ceea ce eu deja făceam). Modul în care este gândită structura este de apreciat și, decât să investească în reclamă, mai bine acești bani îi investesc în oamenii care sunt dispuși să se implice. Din nou omul este cel pus în valoare. Scopul nu este doar să vinzi un produs, ci să te asiguri ca acel produs va fi folosit și va contribui la bunăstarea omului.

Spun despre partea umana pentru ca (,) calitatea uleiurilor vorbeste de la sine! Am început modest cumpărând un Difusor Kitul Beginer trio 3 uleiuri, să văd ce a așa diferit? Când a ajuns comanda eram pe picior de răceală. Am picurat in apa 2 pic de lamaie si 2 de menta și ca prin minune mi-a trecut gâtul. Mai aveam eu experiență cu alte uleiuri dar NU se compară cu ce am experimentat la doTerra. Din acel moment colecția mea de uleiuri și de mărturii miraculoase a crescut nu doar la mine în familie ci la toți care au încercat UE doTerra.

Acesta este kitul minunat de 5ml (foarte modest) cu care am început eu + difuzor. După mica experiență bineînțeles că mi-am dorit mai multe!!! Și așa am ajuns la Home Essential Kit – o colecție GENIALĂ și must have în orice casă care acoperă aproape orice poate interveni în familie.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More” și “Essential Life”.