Calatoria ta incepe aici!

In primul rand vreau sa iti spun ca inrolarea in doTerra NU te obliga la nimic! Nu esti obligat sa pui comenzi lunare. Poti cumpara doar ce vrei si cand vrei.

Vei avea nevoie de un card bancar valid  (Master, Visa, American sau Discover) cu suma kit-ului cu care vrei sa te inrolezi.

1. Intra pe https://doterra.myvoffice.com/Application/index.cfm?

2. Alegi Romanian apoi Europe apoi Romania (sau tara ta de resedinta) continue

3. Lasa bifat WHOLESALE CUSTOMER, vei bineficia de Reducere si de Puncte (din Costumer vei putea deveni Advocate, oricand, absolut gratis printr-un singur click, invers nu) dupa care CONTINUE.

4.Completeaza informatiile tale despre inrolare/livrare.

ATENTIE! Nu  folosi diacritice, DOAR caractere Latine!

La ENROLER si SPONSOR NAME introdu ID-ul    4321723

Apasa Verify, ca la ENROLER NAME sa apara Silvia si Sergiu Malik
La Sponsor Name e acelasi ID ca la Enroller Name.

5. Alegi kitul de inrolare despre care am discutat (de ex Home Essential)  sau taxa de inrolare „Enrollment Fee ” adaugi in cos de cumparaturi.

Sub Kit, unde scrie Enter additional item, poti adauga si alte produse, daca vrei!

6. Platesti cu cardul (Master, Visa, American sau Discover)

FELICITARI esti inrolat si beneficiezi in continuare de pretul cu 25% mai mic si adunci Puncte pentru fiecare comanda.
Daca la randul tau vrei sa inrolezi pe cineva, si/sau esti interesat de afacere cu doTerra, te rog sa ma contactezi, pentru informatii utile 😉 Prin cuvantul afacere, ma refer la faptul ca spunand si altora despre uleiuri, poti aduna puncte si bani din care iti poti procura alte uleiuri pe GRATIS pt tine si toata familia ta 😀

PS sa ma anunti dupa ce te-ai inrolat ca sa te adaug intr-un grup privat de ajutor a echipei mele, si intr-un chat privat de urgente si anunturi de echipa 😉